Blog

Zohran

Vše o duchovnu a mystice od A až po Z

Motto dne.

Přijmi - a pak jednej. Ať už přítomný okamžik obsahuje cokoli, přijměte to, jako byste si to vybrali. Vždy s ním pracujte, ne proti němu. Udělejte z něj svého přítele a spojence, nikoli nepřítele. To zázračně změní celý váš život.


Články v mém blogu a jednotlivá témata, o kterých píši,  neslouží k tomu, abych vás o něčem přesvědčovala a nutila vás tomu věřit. Slouží k zamyšlení a o přemýšlení nad danými tématy. K vlastnímu hledání a poznání, jak to tedy vlastně je? Nejde zde pouze a jenom o rozum, že tomu rozumí, ale také o vlastní prožitek, zážitek, skutečnou prožitou událost, která s tím souvisí. Dokud to sami neprožijete, nezažijete a nepocítíte, je to pouze rozumové přesvědčení. Až po vlastním zážitku můžete říci, vím, že je to pravda. Mám s tím svou vlastní zkušenost.

-

Vše, o čem píši, je založeno na mé vlastní zkušenosti, tedy vlastním zážitku a prožitku. Bez něj by to vše byly pouze a jenom rozumové teorie. To neznamená,
že i vy musíte prožít to samé. Jen ukazuji, popisuji a vysvětluji to, co mi bylo umožněno vidět, poznat, prožít a pochopit. Jak s tím kdo naloží, je na jeho svobodné vůli.


Významy a vysvětlení ezoterických pojmů naleznete zde: Nápověda